Over Vakantieenzorg.nl

Vakantieenzorg.nl is ontstaan doordat er vanaf onze kant vragen zijn over het reizen met een beperking. Zoals vele willen wij ook op vakantie, echter hebben we een uitdaging, namelijk een beperking met het lichaam. Dit is al vervelend genoeg, maar dit houdt niet in dat we er niet graag er op uit gaan?

Om dit te organiseren betekent dit dat we kijken en denken in mogelijkheden. Ja, we willen weg, maar waar naar toe. De vervolg vraag die dan komt is, hoe gaan we dit te werk stellen.
In veel gevallen is het mogelijk geworden om te genieten buiten onze woonplaats. Echter vraagt dit meer voorbereiding dan wanneer je niet beperkt bent. Is dit erg? Nee. Wellicht dat we om die reden meer genieten van onze uitstapjes.

Om een juiste vakantie te vinden, moeten we veel zoeken op het internet. Wat we missen is een website, met een zeer breed assortiment. Dit voor zowel binnen- als buitenland. Door gebruik te maken van verschillende aanbieders, willen we op die manier vakanties aanbieden, waarbij een handicap geen probleem is.

Middels www.vakantieenzorg.nl proberen we hier inzicht in te geven, hoe wij dit organiseren, welke uitdagingen we hebben en waar we naar toe willen, of geweest zijn.

Met positieve en zonnige groet,

Vakantie En Zorg

@: info @ vakantieenzorg.nl.