Bestemmingen

Vind hier je vakantiebestemming voor als je mindervalide bent

 

Je bent nu op de pagina, met een totaaloverzicht van vakanties als je te maken hebt met een beperking en je zoekt een “aangepaste vakantie“. Jij, je partner of je kind heeft een beperking en je bent zoekende naar je vakantiebestemming.

Onder het menu bestemmingen, zijn meerdere “subcategorieën” weergegeven, zodat je kan kiezen op land en regio.

De locaties zijn daarbij met zorg uitgekozen, wanneer je te maken hebt met minder validiteit. Het kan daarbij zijn, dat je lichamelijk beperkt bent, maar ook wanneer je te maken hebt met een geestelijke beperking. Al deze locaties zijn gekenmerkt voor een aangepaste vakantie.
De accommodaties zijn daarbij zo ingericht dat je met een rolstoel vrij kan bewegen, waardoor je niet afhankelijk bent van anderen. Hierbij is rekening gehouden of een rolstoel toegankelijk is het complex. Het is daarbij uiteraard verschillend per locatie welke faciliteiten er mogelijk zijn. Kan je wel of niet zelf koken, kan ik zelfstandig over het vakantiepark en nog vele andere vragen.

Het menu bestemmingen voor mindervalide geeft een totaal overzicht aan en is niet specifiek voor 1 doelgroep. Klik op de button – info & boeken – onder de locatie en vind meer informatie over je gewenste droomvakantie.

Resultaat 1–16 van de 116 resultaten wordt getoond